Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Polaris Sportsman XP 1000

De Polaris Sportsman XP 1000 is dé krachtpatser onder de sportieve quads. Dankzij de elektronische stuurbekrachtiging en de twee-cilindermotor kunt u letterlijk en figuurlijk meer gas geven. Met deze quad verzet u moeiteloos zwaar werk en bedwingt u werkelijk elk terrein. Ontdek er meer over bij A.T.T. Racing, onze garage uit Burcht.

Zoekt u een Polaris Sportsman XP 1000

De Polaris Sportsman XP 1000 heeft zijn naam niet gestolen

Een sportievere en krachtigere quad dan de Polaris Sportsman XP 1000 gaat u niet vinden. Deze Polaris-quad is speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden consistente, krachtige prestaties te leveren. Daarenboven zijn er maatregelen getroffen om een verhoogde zichtbaarheid te bieden voor een betere veiligheid. Dankzij de bijzonder krachtige Polaris HD2500-lier redt u zichzelf moeiteloos uit delicate situaties. Uw bagage vervoert u eenvoudig dankzij het laadvermogen van 261 kilo en de opbergruimte van 30 liter. De Polaris Sportsman XP 1000 is dus dé ideale quad voor outdoor werkzaamheden en offroad avonturen. Bent u op zoek naar een iets goedkopere allround quad? Dan is de Polaris Sportsman 570 een aanrader voor u. Wilt u volop inzetten op snelheid en avontuur? Bekijk dan zeker ook de Polaris Scrambler.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Vind bij ons uw ideale nieuwe quad

Lijkt de Polaris Sportsman XP 1000 u de ideale quad? Kom dan snel langs bij onze quadgarage om deze krachtpatser aan te kopen. Als specialist op gebied van offroad voertuigen geven wij u graag professioneel advies voor het gebruik van uw quad. Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.