Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Polaris Scrambler

Bent u op zoek naar een garage waar u de Polaris Scrambler kunt kopen? Welkom bij A.T.T. Racing in Burcht. Bij ons vindt u verschillende modellen van deze innovatieve ATV-serie. Met een Scrambler bent u zeker van een hoge kwaliteit, veiligheid en bedieningsgemak. Zo beleeft u onvergetelijke avonturen!

Zoekt u een Polaris Scrambler

De Polaris Scrambler: dé quad voor pure adrenaline

Bent u een liefhebber van snelheid en avontuur? Dan is de Polaris Scrambler dé ideale Polaris-ATV voor u. Deze quads zijn uitgerust van een ProStar-motor, waarmee u eindeloos gas kunt geven. Dankzij de krachtige schokdempers en onafhankelijke achterwielophanging is geen enkel terrein te ruig. U kunt steeds rekenen op een uitzonderlijk niveau van stabiliteit, tractie en prestatievermogen. Bovendien heeft de quad een zeer snel reactievermogen en optimale wendbaarheid, waardoor u elke bocht moeiteloos kunt nemen. Kortom, met de Polaris Scrambler overwint u elk obstakel. Bent u op zoek naar een quad die geschikt is voor outdoor taken? Dan is de Polaris Sportsman 570 ook een uitstekende optie.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Kies voor optimale veiligheid en kwaliteit

In onze garage met een bijzonder ruim aanbod aan offroad voertuigen bent u steeds welkom om de Polaris Scrambler uit te testen en aan te kopen. Kom snel langs en geniet van een uitstekende service. U vindt hier ook een kwalitatieve quaduitrusting om optimaal van uw quadervaring te genieten. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen!