Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Quad kopen

Kom uw quad kopen bij A.T.T. Racing in Burcht. We zijn gespecialiseerd in de merken Kymco en Polaris. We bieden allerlei diensten aan die u kunnen helpen, zoals herstellingen en onderhoud. Gaat u touren met uw quad? U kunt bij ons zowel gloednieuwe als tweedehandsquads kopen. Als er schade is aan uw voertuig, kunt u dit bij ons laten herstellen, ook wanneer de quad niet bij ons is aangekocht.

Wilt u een quad kopen?


Bij ons kunt u een stevige quad kopen voor al uw avonturen

We hebben twee merken waar we ons op specialiseren, namelijk Kymco en Polaris. U vindt bij ons verschillende nieuwe en tweedehandsonderdelen om uw quad te herstellen. Bij onze garage in Burcht kunt u ook offroaduitrusting kopen van bijvoorbeeld Polaris voor tijdens het toeren. Zoekt u naar een RZR, Ranger of General Polaris quad? We hebben het allemaal. U vindt al de specificaties mooi uitgelegd bij de quads. Zo bent u zeker dat u de juiste keuze maakt.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Koop uw quad in onze garage

Waarom kiest u niet voor onze Kymco quads? Welke u ook neemt, het wordt een succesverhaal. We organiseren soms events waar u met uw quad aan kunt deelnemen. Onze garage heeft alles in huis voor de quadliefhebber. Neem dus snel contact op om een quad te kopen via het contactformulier! Bel ons op 0032/325.318.44 of mail ons via info@attracing.be voor al uw vragen.