Polaris-buggy

Met een Polaris-buggy van onze garage beleeft u een leuke en avontuurlijke rit. Welk type u ook neemt, u heeft gegarandeerd plezier met de buggy. Ze zijn zo gemaakt dat u met meerdere personen een avontuurlijke rit kunt maken. Vergeet niet dat de maximale veiligheidsmaatregelen zijn geïmplementeerd. Benieuwd naar meer informatie over de Polaris-buggy? Ontdek het hierboven!

 

Maak plezier met de Polaris-buggy

Onze garage A.T.T. Racing uit Burcht heeft zelf al races & rally's gereden met de Polaris-buggy’s. Deze zijn een groot succes gebleken. Bent u benieuwd naar de foto’s en video’s van de offroad wedstrijden? Die kunt u simpel bekijken. Zo ziet u ook hoe leuk en effectief de buggy’s zijn. We raden ze dan ook sterk aan. Al deze sportieve buggy’s zijn perfect om plezier mee te maken. Wilt u een buggyuitrusting kopen? Dat kan allemaal bij ons in Burcht.

 

Kom langs en vind de buggy die bij u past.

Zoekt u iets robuuster of net een buggy die wat smaller is? We hebben het allemaal. Bij ons vindt u alleen de beste buggy’s als trotse Polaris-dealer. Waarom aarzelt u dan nog? Kom bij ons kijken voor uw nieuwe buggy! Neem contact op en vraag naar onze buggy’s. Contacteer ons op het telefoonnummer 0032/325.318.44 of stuur een e-mail naar info@attracing.be.