Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Polaris Sportsman 570

De Polaris Sportsman 570 is wereldwijd de meest verkochte quad, en dit voor een goede reden. Deze veelzijdige quad is eenvoudig te besturen, geschikt voor verschillende doeleinden en heeft ook nog eens een bijzonder scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Bij onze garage, A.T.T. Racing in Burcht, kunt u deze populaire quad kopen in verschillende uitvoeringen.

Zoekt u een Polaris Sportsman 570?

Kies de juiste Polaris Sportsman 570 met de hulp van ons advies

De quads van Polaris staan bekend om hun hoge kwaliteit en veelzijdigheid. Dit merk heeft een geschikte quad voor elk doeleinde, waardoor iedere quadliefhebber bij hen wel een gepaste quad vindt. Als officiële Polaris-dealer hebben wij uiteraard steeds de beste modellen van dit merk in ons aanbod, waaronder de Polaris Sportsman 570. Of u nu op zoek bent naar een quad voor recreatieve doeleinden of een quad die u kunt gebruiken bij uw werk, met de Sportsman 570 zit u hoe dan ook goed. Dankzij de inschakelbare vierwielaandrijving en de nieuwe elektronische stuurbekrachtiging staat dit voertuig garant voor legendarische prestaties. De wagen is bovendien voorzien van een 12V-stopcontact voor accessoires en uitbreidingen voor de bagagerekken aan de voor- en achterzijde. Bent u op zoek naar een nog krachtigere quad? Bekijk dan zeker de Polaris Sportsman 1000.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Kies voor onze garage en koop uw quad

Geniet van de voordelen die de Polaris Sportsman 570-quads bieden. Kom snel langs om onze offroad voertuigen te bekijken en uit te testen. Moet er een herstelling of een onderhoud gebeuren? Of bent u op zoek naar een nieuwe quaduitrusting? Ook dan rekent u op ons. Twijfel niet langer en neem contact op met ons via het telefoonnummer 0032/325.318.44.