Polaris occasie

Koop bij ons de beste Polarisoccasie quads. We hebben ook Kymco-occasies. Al de quads zijn grondig door onze garage gecontroleerd. We verkopen alleen quads waarvan we weten dat ze een goede aankoop zijn. U kunt dus op onze expertise vertrouwen. Bij ons krijgt u transparantie en een uitstekend werkende quad.

Momenteel geen occasie voertuigen op voorraad


Alle prijzen zijn incl. BTW

Vind bij ons uw Polarisoccasie

Misschien start u net met quads en wilt u met een Polarisoccasie of Kymco-occasie beginnen. Dan zit u juist bij garage A.T.T. Racing uit Burcht. Met onze tweedehandsquads maakt u de juiste keuze. We zorgen dat ze volledig in orde staan en dat u al de informatie over de quad krijgt. Na de aankoop van een Polarisoccasie of Kymco-occasie kunt u steeds terecht bij onze garage in Burcht voor onderhoud, herstellingen en meer.  Als u toch een nieuwe quad zoekt, raden we zeker het merk Polaris aan. Daar hebben we verschillende klassieke en uitstekende modellen van.

Koop de beste occasie quads bij onze garage

We aanvaarden alleen een Polarisoccasie en Kymco-ocassie waarvan we zeker zijn dat ze in goede staat zijn. Daarom kunt u vertrouwen op de tweedehands quads die we verkopen. Zoekt u naar een stevige uitrusting voor uw tweedehands quad? Ook die vindt u bij ons. We nemen zowel deel aan evenementen op circuit als offroad. We nodigen u ook graag uit op het volgende A.T.T Racing event. Neem contact op met ons en vraag naar onze beschikbare Kymco-occasie! Stuur een e-mail op info@attracing.be of bel op het telefoonnummer 0032/325.318.44.