Polaris Sportsman XP 1000 S EPS 4x4 L7e

PRACHT OCCASIE ‼️

 

Deze quad is in pracht staat, amper van nieuw te onderscheiden.

Enkele keren op de baan gereden met zonnig weer en een keer een zandwegel ingeslagen maar modder heeft de quad nog nooit gezien.

 

BJ: 27/04/2021

KM: amper 1.585km !!

 

Met grote Polaris koffer achteraan, voorbumper, achterbumper, winch en trekhaak.

 

Specificaties:

 

Met elektronische stuurbekrachtiging (EPS)

 

-952cc / 89pk / 4x4

-4-takt

-2 cilinder

-Injectie

-Watergekoeld

-Elektrische starter

-Automaat met achteruit en korte versnelling

-Lengte: 2.095mm

-Breedte: 1.400mm

-Tankinhoud: 19,9L

-Drooggewicht: 440kg

-Kleur: Grijs

 

Met L7e homologatie (Quadricycle) met moto-nummerplaat dus GEEN jaarlijkse keuring.

 

Vanaf 18 jaar met autorijbewijs B

Enkel helm verplicht

 

Met 1 jaar garantie.

Volledig onderhoud net uitgevoerd bij ons.

 

Nieuwprijs: €22.731 met de aanwezige accessoires

 

Prijs: € 18.500


Polaris-occasie

Koop bij ons de beste Polaris-occasie quads. We hebben ook Kymco-occasies. Al de quads zijn grondig door onze garage gecontroleerd. We verkopen alleen quads waarvan we weten dat ze een goede aankoop zijn. U kunt dus op onze expertise vertrouwen. Bij ons krijgt u transparantie en een uitstekend werkende quad.

Vind bij ons uw Polaris-occasie

Misschien start u net met quads en wilt u met een Polaris-occasie of Kymco-occasie beginnen. Dan zit u juist bij garage A.T.T. Racing uit Burcht. Met onze tweedehandsquads maakt u de juiste keuze. We zorgen dat ze volledig in orde staan en dat u al de informatie over de quad krijgt. Na de aankoop van een Polaris-occasie of Kymco-occasie kunt u steeds terecht bij onze garage in Burcht voor onderhoud, herstellingen en meer.  Als u toch een nieuwe quad zoekt, raden we zeker het merk Polaris of Kymco aan. Daar hebben we verschillende klassieke en uitstekende modellen van.

Koop de beste occasie quads bij onze garage

We aanvaarden alleen een Polaris-occasie en Kymco-ocassie waarvan we zeker zijn dat ze in goede staat zijn. Daarom kunt u vertrouwen op de tweedehands quads die we verkopen. Zoekt u naar een stevige quaduitrusting voor uw tweedehands quad? Ook die vindt u bij ons. We nemen zowel deel aan evenementen op circuit als offroad. We nodigen u ook graag uit op het volgende A.T.T Racing event. Neem contact op met ons en vraag naar onze beschikbare Kymco-occasie! Stuur een e-mail op info@attracing.be of bel op het telefoonnummer 0032/325.318.44.