Polaris RZR XP-4 1000 EPS 4x4

Occasie Polaris RZR 1000 XP 4x4

4-zitter

 

BJ: 11/2020

KM: 1.988km

 

Deze RZR is in zeer mooie en goede staat, heeft amper offroad gereden, vooral baan gebruik.

 

Heeft net bij ons een groot onderhoud gekregen.

 

Aanwezige accessoires:

-Dak

-Led-bar op het dak

-Halve voorruit

-Winch

-Side-bars

-Koffer

-Binnenspiegel

-Voorbumper

-Achterbumper

 

Specificaties:

 

Met elektronische stuurbekrachtiging (EPS)

 

-999cc / 110pk / 4x4

-4-takt

-2 cilinder

-Injectie

-Watergekoeld

-Elektrische starter

-Automaat met achteruit en korte versnelling

-Lengte: 3.708 mm

-Breedte: 1.626 mm

-Tankinhoud: 36L

-Drooggewicht: 753kg

 

Prijs: € 30.000 incl. BTW met T1b homologatie (Tractor)

 

BTW-voertuig op bedrijf van klant

 

Verkoop in naam van klant dus ZONDER garantie

 

 

Vanaf 16 jaar met G-rijbewijs, enkel voor landbouwdoeleinden

Vanaf 18 jaar met autorijbewijs B

GEEN helm verplicht

 

Prijs: € 30.000


Occasies van Polaris en Kymco

Bent u op zoek naar een Polaris-occasie of Kymco-occasie? Dan vindt u zeker wat u zoekt bij A.T.T. Racing in Burcht. Al de quads zijn grondig door onze garage gecontroleerd. We verkopen alleen tweedehands quads waarvan we weten dat ze nog in uitstekende staat zijn. U kunt dus op onze expertise vertrouwen. Bij ons krijgt u transparantie en een uitstekend werkende quad.

Vind bij ons uw Kymco- of Polaris-occasie

Misschien start u net met quadrijden en wilt u graag beginnen met een niet al te duur model. In dat geval is het een goed idee om te kiezen voor een tweedehands quad, zoals een Polaris-occasie of Kymco-occasie. Bij onze quadgarage hebben we steeds verscheidene occasiequads van deze topmerken in ons aanbod. We testen steeds of de quads nog goed rijden en aan alle veiligheidsregels voldoen. U mag er dus op rekenen dat u een quad koopt die nog zo goed als nieuw is, en dit aan een zeer scherpe prijs. Als officiële Kymco-dealer hebben wij, naast Kymco-occasies, ook steeds nieuwe quads van dit merk in ons aanbod. Hetzelfde geldt voor onze quads van Polaris: u vindt hier niet alleen Polaris-occasies, maar ook de nieuwste modellen van dit merk. U kunt eveneens steeds bij onze garage terecht om onderdelen voor uw quad te bestellen.

Koop de beste occasiequads bij onze garage

Kom snel naar onze garage, ontdek ons aanbod aan offroad voertuigen en koop uw nieuwe Polaris-occasie of Kymco-occasie. U vindt hierboven alvast ons huidige aanbod aan occasievoertuigen. Logischerwijze verandert dit aanbod voortdurend, dus houd deze pagina zeker goed in de gaten. Wie weet rijdt u binnenkort wel mee in een van onze rally’s! Stuur een e-mail op info@attracing.be of bel op het telefoonnummer 0032/325.318.44 voor vragen of opmerkingen.