Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Quadgarage in Oost-Vlaanderen

Van harte welkom bij onze quadgarage in Burcht, op de grens van Oost-Vlaanderen en Antwerpen. U kunt bij ons terecht voor herstellingen, onderhoud en carrosseriewerk aan uw wagen. We hebben meer dan 40 jaar ervaring, waarvan we 15 jaar officiële Nissan-verdeler zijn geweest. Bij ons rekent u op een professionele werkplaatsinrichting en een flexibele service. We staan steeds tot uw dienst voor al uw vragen!

Zoekt u een Quadgarage?

Onze quadgarage staat voor u klaar

Bij onze garage, A.T.T Racing, zorgen we ervoor dat uw voertuig er weer tiptop uitziet. Of het nu gaat om een onderhoud, een herstelling of iets anders, wij voeren het steeds met dezelfde passie en vakmanschap uit. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om offroad voertuigen te kopen. De medewerkers van onze quadgarage staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U vindt bij ons onder meer quads van Kymco, een van de meest bekende quadmerken. Ook als u op zoek bent naar een Polaris-quad, hebben wij een interessant aanbod voor u. Ten slotte heeft elke quadliefhebber ook een geschikte uitrusting nodig. Daarom kunt u bij ons een quaduitrusting kopen van hoogwaardige kwaliteit.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Vertrouw op onze quadgarage

Wilt u een nieuwe quad kopen of herstellingen aan uw quad laten uitvoeren? Kom dan snel langs bij onze quadgarage op de Kruibeeksesteenweg 158 in Burcht. Onze experts staan klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen. Houd ook zeker onze evenementen in het oog, indien u graag aan quadwedstrijden deelneemt. Heeft u nog vragen voor ons gedreven team? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@attracing.be of bel ons op het nummer 0032/325.318.44!