Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Polaris Outlaw kopen

Een Polaris Outlaw kopen is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een eerste quad voor uw kind. Met deze quad kan uw kind zijn of haar eerste stappen zetten in de quadwereld, en dit op een compleet veilige manier. Bij A.T.T. Racing in Burcht vertellen we u graag alles over deze super innovatieve quad. Ontdek er hier alles over!

Zoekt u een Polaris Outlaw?

Een Polaris Outlaw kopen voor een scherpe prijs

Als specialist op gebied van offroad voertuigen hechten wij er veel belang aan dat iedereen bij ons een geschikte wagen vindt, ook de allerjongste bestuurders. Daarom kunt u bij ons de Polaris Outlaw kopen, een Polaris-quad die speciaal voor jongeren is ontwikkeld. We hebben twee verschillende Outlaw-modellen in ons aanbod. De Polaris Outlaw 70 is beschikbaar in wit en rood en is geschikt voor de allerjongste bestuurders met een leeftijd vanaf zes jaar. De Outlaw 110 is beschikbaar in grijs en limoengroen. Deze kinderquad is geschikt voor bestuurders vanaf tien jaar. Onze experts helpen u graag bij het maken van uw keuze. We bieden ook verscheidene andere quads voor kinderen en jongeren aan, zoals de Polaris Phoenix 200. Deze quad is ideaal voor tieners vanaf 14 jaar. De Kymco Maxxer 90 is eveneens een uitstekende keuze.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Maak uw kind blij met deze superstoere quad

Kom snel langs in onze quadgarage om de Polaris Outlaw uit te testen en aan te kopen. U kunt ons aanbod aan kinderquads ook alvast online bekijken. Heeft u nog vragen of wenst u advies? Onze medewerkers in de winkel geven u graag alle informatie die u nodig heeft, maar u kunt ons ook steeds contacteren.