Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Polaris Phoenix kopen

De Polaris Phoenix 200 is dé ideale quad om te kopen voor jongeren vanaf 14 jaar. Met deze stoere quad kunnen tieners in alle veiligheid oefenen op diverse terreinen en de kunst van het quadrijden onder de knie krijgen. Bij onze garage, A.T.T. Racing in Burcht, kunt u deze geweldige quad kopen voor een redelijke prijs. Ontdek er hier alles over!

Zoekt u een Polaris Phoenix?

Waarom een Polaris Phoenix 200 kopen een goede keuze is

De Polaris Phoenix 200 is een uitstekende quad voor zowel jongeren als volwassenen. Dankzij de instelbare snelheidsbegrenzer bent u zeker dat uw kind steeds aan een veilige snelheid rijdt. Deze Polaris-quad wordt standaard geleverd met een jeugdhelm en een training-dvd. Zo leert de jongere meteen de juiste technieken aan. De quad is vooraan voorzien van hydraulische schijfremmen en achteraan van mechanisch bediende trommelremmen. Zo kan uw kind steeds supersnel remmen. Om deze reden kan de Polaris Phoenix 200 niet ontbreken in ons aanbod aan offroad voertuigen. Bent u op zoek naar een quad voor nog jongere bestuurders? De Polaris Outlaw-modellen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook de Kymco Maxxer 50S is een uitstekende keuze voor de jongste quadfanaten. Onze experts helpen u graag bij uw keuze.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Kom snel langs in onze garage

Heeft u interesse om een Polaris Phoenix 200 te kopen voor uw kind? Kom dan snel eens langs in onze quadgarage om de quad in het echt te bekijken en uit te testen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt. Alle specificaties van de Phoenix 200 leest u ook online bij ons aanbod aan kinderquads.