Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Kymco Maxxer 90

Met de Kymco Maxxer 90 beleven zelfs de jongste quadbestuurders grote avonturen, en dit met een optimale veiligheid. Bij A.T.T. Racing in Burcht zijn we van mening dat er op quadrijden geen leeftijd staat. Daarom bieden we quadmodellen aan voor bestuurders van alle leeftijden, zoals de geweldige Kymco Maxxer 90. Ontdek hier alles over deze superveilige quad!

Zoekt u een Kymco Maxxer 90?

De Kymco Maxxer 90: groot rijplezier, nog grotere veiligheid

De Kymco Maxxer 90 ziet eruit en voelt aan als een typische, sportieve quad voor volwassenen. Het enige verschil is dat hij iets compacter is en dat er extra veiligheidsvoorzieningen ingebouwd zijn, zodat uw kind zich zorgeloos kan amuseren. Dankzij de hydraulische schokdempers worden alle schokken goed opgevangen. Het maximumvermogen van 3,3 kW bij 6500 tpm zorgt ervoor dat de jongeren zich wel kunnen uitleven, zonder dat ze overdreven hard gaan en risico’s op ongevallen lopen. Kortom, als u een quad wilt kopen voor uw zoon of dochter, is dit de ideale keuze. Bij onze garage gespecialiseerd in offroad voertuigen koopt u dit geweldige model van Kymco voor een scherpe prijs. Let wel op: aangezien dit voertuig officieel als speelgoed gekwalificeerd is, is er hiervoor geen kentekenplaat beschikbaar. Het is dus exclusief voorbehouden voor gebruik op privéterrein.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Kom langs en koop uw nieuwe quad

Heeft u interesse in deze geweldige Kymco Maxxer 90? Kom dan snel eens langs in onze quadgarage om hem in het echt te bewonderen. Wij bieden deze quad aan in het grijs. U vindt al onze kinderquads eveneens online. Ontdek het aanbod snel!