Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Kymco Maxxer 90

De Kymco Maxxer 90 is hét ideale voertuig voor jonge ATV-liefhebbers die in alle veiligheid het plezier van rijden met een quad willen ervaren. Het toestel is minder groot dan standaard quads en beschikt over extra ingebouwde veiligheidsmaatregelen. Zo heeft uw kind een miniem risico op ongevallen, maar een maximum aan rijplezier! Bij A.T.T. Racing in Burcht kunt u terecht om deze innovatieve kinderquad van Kymco te kopen.

Zoekt u een Kymco Maxxer 90?

Met een Kymco Maxxer 90 rijden jongeren als volleerde racers

Als ATV-liefhebber is het altijd een dubbel gevoel om uw kinderen te laten kennismaken met de quadwereld. Aan de ene kant wilt u niets liever dan de liefde voor quads aan uw kinderen doorgeven, maar aan de andere kant bent u zich maar al te goed bewust van de risico’s die bij het quadrijden komen kijken. Gelukkig heeft het bekende quadmerk Kymco extra veilige quads voor kinderen en jongeren ontwikkeld, waaronder de Kymco Maxxer 90. Dit voertuig is voorzien van krachtige remmen en een noodkoord, waarmee de motor direct uitgeschakeld kan worden. Bovendien heeft het een instelbare gashendel die aangepast kan worden aan de rijvaardigheid van uw kind. De quad is ook voorzien van krachtige lampen voor een goede zichtbaarheid. In ons aanbod aan offroad voertuigen kan de Kymco Maxxer 90 dus niet ontbreken. Daarnaast bieden wij ook volgende quads voor kinderen aan:

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Kom snel langs in onze uitgebreide garage

Wilt u graag de Kymco Maxxer 90 kopen voor een jonge quadliefhebber? Kom dan snel langs in onze garage om deze quad in het echt te bewonderen. U vindt ons op de Kruibeeksesteenweg in Burcht. Uiteraard bent u ook welkom bij ons om standaard quads te kopen. Indien u vragen of speciale verzoeken heeft, kunt u steeds contact met ons opnemen.