Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Kymco MXU

Wilt u graag een Kymco MXU kopen? Bij A.T.T. Racing in Burcht vindt u de innovatieve quads van de MXU-lijn. Ze staan bekend om hun brede inzetbaarheid en hoge kwaliteit. Zowel voor beginnende quadbestuurders als voor ervaren racers is deze quad geschikt. Ontdek hier alles over de verschillende MXU-modellen die wij aanbieden.

Zoekt u een Kymco MXU?

Hier kunt u uw nieuwe Kymco MXU kopen

De Kymco MXU-modellen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in de landbouw, maar ook voor recreatief gebruik. Ze zijn leverbaar vanaf 50 tot 700cc. Bovendien beschikken ze over een automatische transmissie. Deze modellen bieden dus oneindig veel mogelijkheden. Als officiële Kymco-dealer hebben wij steeds verschillende Kymco MXU’s in ons aanbod, die u voor een eerlijke prijs kunt kopen. Wij bieden ook geregeld Kymco-occasies aan, dus houd onze website zeker in de gaten indien u de Kymco MXU voor een scherpe prijs wilt kopen. Bent u eerder op zoek naar een sportieve quad? Dan is de Kymco Maxxer 300 een aanrader voor u.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Bezoek onze ruime garage snel

U kunt onze offroad voertuigen online bekijken, maar nog liever hebben wij dat u ze in het echt komt bewonderen. Breng dus snel een bezoek aan onze ruime garage en vind de Kymco MXU die u wilt kopen. Onze experts staan u graag bij met professioneel advies. Bekijk ook zeker onze accessoires en kledij voor een veilige rijervaring.