Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Kymco Maxxer 300

Ga voor de quad Kymco Maxxer 300 uit onze garage A.T.T Racing in Burcht. Het is een uitstekende quad om uw avontuur mee te beginnen. Maak het uzelf niet moeilijk en kies voor de wendbaarheid en de grootte. De quad heeft nog veel meer voordelen. Bent u daar benieuwd naar? Ontdek ze hier verder!

Zoekt u een Kymco Maxxer 300?

Maak plezier met de Kymco Maxxer 300

U wilt starten met een quad om offroad te gaan? Dat lijkt eng. Daarom start u best met een quad waar u gemakkelijk mee kunt wenden en die niet al te groot is. Ook moet u niet met het grootste budget starten. Daar is de Kymco Maxxer 300 ideaal voor. Hij is gemaakt voor beginners én mensen die plezier en sensatie willen. Rijd alleen of rijd in duo, het zijn beide geweldige opties. Wilt u toch kiezen voor een ander merk en een ander type quad? Dan raden we bijvoorbeeld de Polaris Sportsman 570 aan.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Kies voor de Kymco Maxxer 300 uit onze garage in Burcht

We kunnen u heel goed helpen met deze coole quad. Hij ziet er stoer en compact uit, maar het belangrijkste is dat de quad heel vlot en aangenaam rijdt. Bij ons kunt u achteraf terecht voor herstellingen of onderhoud. Aarzel niet om contact op te nemen met ons via het contactformulier. Mail ons op info@attracing.be of bel op het telefoonnummer 0032/325.318.44.