Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Kymco Maxxer 300

De Kymco Maxxer 300 is de ideale quad voor beginnende quadrijders. Deze compacte en betaalbare quad is geschikt voor gebruik op elke ondergrond. Daarom kan de Maxxer 300 niet ontbreken in het aanbod van onze garage, A.T.T Racing uit Burcht. Lees hier alles over de voordelen van deze flexibele quad!

Zoekt u een Kymco Maxxer 300?

Ga op avontuur met de Kymco Maxxer 300

Leren rijden met een quad is altijd een beetje eng. U zit immers heel wat hoger dan in een normale auto en zonder een dak boven uw hoofd. Het risico op ernstige verwondingen bij ongevallen is dus groter. Daarom kiest u er het best voor om eerst een quad te kopen waar u zich gemakkelijk mee kunt wenden en die niet al te groot is. Zo’n quad is de Kymco Maxxer 300. Deze quad van Kymco is ideaal om uw eerste stappen in de quadwereld mee te zetten. Dankzij zijn goedkope prijs hoeft u niet direct bij uw eerste quad al een enorme investering te maken. De lage prijs betekent echter niet dat u aan kwaliteit of rijplezier moet inboeten. Bent u op zoek naar een quad die geschikt is voor jongeren? Ook hiervoor vindt u geschikte quads in de Kymco Maxxer-serie. Bekijk bijvoorbeeld de volgende modellen:

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Kies voor deze veelzijdige quad

Dankzij de Kymco Maxxer 300 krijgt u de ATV-microbe ongetwijfeld te pakken. Kom snel langs bij onze garage met offroad voertuigen om deze geweldige quad uit te proberen en aan te kopen. Achteraf kunt u ook steeds bij ons terecht voor herstellingen of onderhoud. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen bij vragen!