Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Kymco-dealer

A.T.T. uit Burcht is een trotse Kymco-dealer. We verkopen verschillende modellen van het merk. Kymco heeft voor ieder wat wils, dus kom zeker eens langs in onze garage en vind uw nieuwe quad. Bent u benieuwd waarom u voor het merk moet kiezen? Ontdek al onze redenen hieronder!

Zoekt u een Kymco-dealer?

Koop uw quad bij uw Kymco-dealer

Onze garage in Burcht heeft steeds de nieuwste modellen in huis.  Als uw Kymco quaddealer willen we er namelijk voor zorgen dat u alleen maar het beste krijgt. Er zijn verschillende opties. U kunt gaan voor sensatie en een uitstekende startersquad, of eerder een robuust model dat gemakkelijk rijdt. U kunt ook kiezen voor een heel veelzijdige quad voor beginners. We bieden daarmee het ultieme samenspel van sensatie en veiligheid bij het rijden. Kijkt u toch liever naar een quad van Polaris? Bij ons bent u zeker dat u de beste opties voorgeschoteld krijgt.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Kies voor ons als Kymco-dealer

Heeft u nog meer overtuiging nodig? We helpen u zo goed mogelijk verder, of u nu een beginner of een ervaren quadrijder bent. We assisteren u met eventuele modificaties en de keuze van de juiste beschermkledij. We organiseren regelmatig zelf evenementen. Wilt u meedoen aan evenementen van onze garage? Dat kan zeker. Twijfel niet langer en contacteer ons voor uw quad! Stuur een mail naar info@attracing.be of bel naar het nummer 0032/325.318.44.