Race-events quads
Aftermarket onderdelen
Polaris- en Kymco-onderdelen


Offroad uitrusting kopen

Wilt u een offroad uitrusting kopen van hoge kwaliteit? A.T.T Racing uit Burcht is de speciaalzaak die u zoekt. We zorgen voor een quad- of buggyuitrusting die helemaal bij u past. Dit doen we door te kijken naar hoe u het liefste rijdt met uw voertuig en welke kledij hierbij de beste bescherming biedt. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons centraal. 

Wilt u offroaduitrusting kopen?

Waarom een offroad uitrusting kopen bij ons?

Bij onze garage gespecialiseerd in offroad voertuigen hebben wij uiteraard ook een uitgebreid aanbod aan offroad uitrusting. Ongeacht of u een buggyuitrusting of quaduitrusting wilt kopen, bij ons vindt u alles wat u zoekt. Onze gedreven medewerkers weten alles over offroad driving en wat hierbij komt kijken. Zodoende kunnen wij u advies op maat geven over welke beschermkledij essentieel is bij uw rijavonturen. Naast een quad- of buggyuitrusting kunt u bij ons uiteraard ook de beste buggy’s en quads kopen. Zo is de Polaris RZR een uitstekende keuze indien u op zoek bent naar een buggy voor recreatieve doeleinden.

NEW POLARIS RZR TRIAL S
NEW KYMCO MXU 700 ABS
NEW POLARIS RZR 200

Vind de beste beschermkledij bij onze garage

Bent u benieuwd naar welke offroad uitrusting en buggyuitrusting u bij onze garage kunt kopen? U vindt online alvast een voorproefje van ons assortiment aan accessoires en kledij, maar houd in gedachten dat dit slechts een selectie is. Bovendien kunnen wij zo goed als alles wat op de markt is bestellen. Bent u dus op zoek naar specifieke items die u niet in ons aanbod terugvindt? Kom dan langs in onze winkel of neem contact met ons op en wij gaan voor u op zoek. U bereikt ons via het e-mailadres info@attracing.be of door te bellen naar het nummer 0032/325.318.44.